Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-06T16:42:59+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 \frac{2\sqrt{3}-\sqrt{2}}{\sqrt{3}}+\frac{3\sqrt{2} + \sqrt{3}}{\sqrt{2}}-\frac{1} {\sqrt{6}}  =

= \frac{2\sqrt{3}}{\sqrt{3}}- \frac{\sqrt{2}}{\sqrt{3}}+\frac{3\sqrt{2}}{\sqrt{2}}+\frac{\sqrt{3}}{\sqrt{2}}-\frac{1} {\sqrt{6}} =

=2- \frac{2}{\sqrt{6}}+3+\frac{3}{\sqrt{6}}-\frac{1} {\sqrt{6}}  =

=2+3=5
1 5 1