50 PUNCTE!!!!!!Ai inchiriat o camera si locuind de cateva saptamani in ea ,ai descoperit ca dupa dulapul de haine se ascunde o usa secreta.Intr-o zi o deschizi si....Povesteste spre ce locuri misterioase te poarta ,pasii trecand pe pargul ei in 20 de randuri!!!!!!!!!!!!!!!!

1
Cand sa il arunc aud o voce calda care imi spunea ca pentru fapta asta buna o sa ma conduca prin toata imparatia si o sa imi arate fiecare locusor din acea padure fermecata...am fost fascinata locul era de o frumusete rara si cuvintele sunt de prisos...asa ca va invit in calatorie data viitoare!
Mersi !Dar de ce nu ai raspuns?Ca sa pot sa-ti dau puncte!
Sunt noua pe aici..:)
Data viitoare stiu...mersi!:)
:)

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-06T13:26:44+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                Era seară . După o zi ameţitoare am ales să privesc apusul câteva minute , după care  să las somnul să îşi intre în rol .Mă aflam pe terasă , când deodată surprinsei o lumină pâlpâindă venind din camera mea ...dar nu era nimeni acolo , locuiam singur şi m-am grăbit spre dormitor ..totul părea ca normal , până ce uşile dulapului proiectau raze pe podea ...l-am deschis .
            Un sentiment aparte mă împingea spre acea lume misterioasă şi am pătruns ..am descoperit o stepă albastră , înălţându-se într-un oraş de aur . Pe movilă , un călăreţ  se profila negru pe ultimele licăriri ale apusului . Nu puteai deosebi dacă acel călăreţ era femeie sau bărbat  Stepa tăcea , asculta tăcută . Calul coborâ , legănând uşor călăreţul , apropiindu-se de mine . Eram panicat , până ce identificarăm că acel călăreţ era o femeie , cu ochi calzi,duioşi ce degajau armonie . Mi-am dat seama că nu are ce mi se întâmpla .  . Aşa a şi fost .. Ce a urmat apoi este greu de închipuit ...pentru că am colindat acea lume fantastică , unde râurile nu aveau apă , ci lapte şi nu secau niciodată . Copacii rodeau fructe din aur , argint , rubine,smaralde..pietre preţioase . Era ca un  rai . însă veni momentul să plec  . Puteam să mă întorc şi asta mă făcu cu adevărat fericit . 
            Nu voi uita un astfel de moment .