ok print;fermecat;fetita;magie;mama;palat;dorinta;pestisor;fericita;saracie;casa; trebuie 12 dar nu mai gasesc unul :)
Mersii.
cu placere sa te uiti ca a mai pus eu o intrebare vezi dak o poti rezolva...
Gata , sper ca te-am ajutat! :)
multumesc! :) :*

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-04T17:35:47+03:00
1. Cipi vroia sa fie mai inalt , macar cu jumatate de deget.
2.  Bufnita ii dadu lui Cipi un praf magic cu care l-a facut urias.
3. Cipi se intreba ce se intampla daca ar ajunge la stele.

2. Dorina mea ar fi urmatoarea: imi doresc ca oamenii sarmani , fara adapost sa aiba si ei o viata decenta , deoarece fiecare are dreptul la viata .

3. A fost o data a niciodata o lume fermecata unde traiau gnomi , zane , vrajitoare bune sau unele rele si alte multe creeaturi.In acea lume multa magie se "imprastie" , multe vraji si uneori totul devine un haos total.Dorinta Nicoletei , o simpla fata , era sa nu mai exista vrajile/magia . Asa ar fi o lume linistita.Insa era fericita ca totusi , nu duc lipsa de nimic.Mama Nicoletei era o zana.O zana a primaverii. Ea era o zana speciala, o zana a tuturor anotimpurilor . In apropiere , traia un print , intr-un palat. El facea legea si toti locuitorii erau multumiti , insa nu si Nicoleta.Fiind zana tuturor anotimpurilor s-a gandit sa mearga la un lac , deoarece ea era si o zana a animalutelor. 
- Pestisorule! Pestisorule !
Nicoleta putea vorbi cu animalele si atunci si-a amintit de pestisorul de care i s-a spus ca poate sa ii indeplineasca orce dorinta cand va implini varsta de 15 ani , varsta pe care o avea.Deodata un pestisor sari si facu o rotatie apoi incepu sa vorbeasca cu Nicoleta.
- Draga pestisorule , aici , in tinut , a fost saracie din cauza fostului rege , dar acum ca oamenii au descoperit ca magie este permisa , ce as putea eu sa fac?Nimeni nu se mai misca , doar rostesc cateva cuvinte si dorintele li se indeplinesc.
- Draga mea , uita-te in zare ! Acea casa este contra vrajilor. Daca doresti , in apropiere , este un tinut contra vrajilor. Insa acolo , domneste un rege care le ofera mancare , adapost tuturor!
Si atunci pestisorul disparu.1 5 1