Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-03T17:23:42+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
X-y=668 
 x : 2y = 6 rest 96 . 

x=6·2y+96 . 
x=12y+96
⇒ 12y+96-y=668
11y=668-96
11y= 572 
y=572 : 11
y = 52 . 

x = 12y+96
x=12·52 +96 
x= 720 . 

3 3 3
2014-08-03T17:29:48+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A-b=668
a/2b=6 r 96
a=6*2b+96
6*2b+96-b=668
12b-b=668-96
11b=572
b=572/13
b=52
a=6*52*2+96
a=312*2+96
a=624+96
a=720
2 5 2