Vreau o rezolvare
la un chiosc s-au adus intr-o zi 8 lazi cu paine alba,6 lazi cu paine graham si 3 lazi cu paine neagra.stiind ca in fiecare lada sunt ambalate 12 ,paini, aflati cate paini s-au adus.scrieti rezolvarea printr-un exercitiu

2

Răspunsuri

2014-02-10T14:44:52+02:00
Paine alba = 8*12 = 96
paine graham = 6*12 = 72
paine neagra = 3*12 = 36
paini =96 + 72 + 36 = 204
pt neagra ai 3*12
unde ai fc uh?
la neagra ai gresit
daca nu scrii tot cuvantul nu inteleg ce vrei sa zici
unde ai rezolvat tu? scz
Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-10T14:51:40+02:00
Paine alba

8 lazi*12 paini/lada=96 (de paini albe in cele 8 lazi)

Paine graham

6 lazi * 12 paini/lada= 72 (de paini graham in cele 6 lazi)

Paine neagra

3 lazi * 12 paini/lada=36 (de paini negre in cele 3 lazi).

Totalul painilor:

96 albe+72 graham+36 negre=204 paini