Răspunsuri

2014-07-31T16:02:00+03:00
3kgX2=6kg(consuma o maimuta intr-o zi)
6x5=30kg(consuma 5 maimute intr-o zi)
30x3=90kg(consuma 5 maimute in 3 zile)
Succes!
9 4 9
  • Utilizator Brainly
2014-07-31T17:07:36+03:00
1.cate fructe consuma intr-o zi o maimuta?
3x2=6 kg
2.catekg de fructe consuma 5 maimute intr-o zi?
5x6=30kg
3.cate kg cosuma 5 maimute in 3 zile?
30x3=90kg
8 4 8