Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-07-29T17:01:04+03:00
1h=60 min 

pana la ora 7 mai sunt 10 minute (60-50=10 min)

se adauga cele 15min la cele 10 min deja parcurse si se obtine durata drumului

15+10=25min a durat drumul
2 5 2
2014-07-29T17:07:15+03:00
1)1h=60 min
6:50--->7:00=>60-50=10min.
2)7:00--->7:15=>(semnul inseamna rezulta) 15-0=15min.
3)10min+15min=25min=>drumul dureaza 25 min.
2 4 2