Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-07-27T20:10:15+03:00
  In aceasta poveste este vorba de viata unui copil de sase ani care facea desene.Dar oamenii mari ziceau sa se lase de desen si sa faca geografie , istorie , aritmetica si gramatica.
Mai tarziu acest baiat a devenit pilot si a zburat pretudindeni in lume . A intrebat lumea daca stie cineva ce reprezinta primul lui desen care la pastrat. Nimeni nu raspundea corect la intrebare. 
     Odata pe cand zbura cu avionul s-a prabusit in desertul Sahara . Acolo s-a intalnit cu Micul Print , care era de pe alta planeta de marimea unei case . Copilul l-a rugat pe pilot sa ii faca o oaie ca sa manance baobabii care cresc si se fac uriasi , mai mare ca planeta. Iar ca sa nu ii mananc oaia floarea , el i-a mai desenat o botnita . 
    Micul print a plecat de acasa pentru a vizitasi a cunoaste cat mai multe planete . In planetele vizitate de el a intalnit un rege care se credea peste totstapan , un om ingamfat care avea impresia ca  toti oamenii il admira , un betiv , un om serios care numara stelele , un lampagiu si un om batran geograf care i-a recomandat  sa mearga pe planeta Pamant.Micul print la ascultat si pe Terra a intalnit oameni de toate felurile . A mers 
in desert unde a vorbit cu un sarpe . mai incolo a stat de vorba cu o floare . dupa mai multe zile a gasit o gradina plina de trandafiri ce aratau ca floarea lui care i-a spus ca e unica in lume , iar din cauza asta Micul print s-a intristat. Chiar atunci veni o vulpe care vroia sa fie imblanzita de el . A implanzit-o pana la urma si drept rasplata vulpea i-a zis sa se duca in gradina ccu trandafiri si sa observe ca floare lui este chiar unica.
     Dupa ce a vorbit cu un acar si cu un negutator de hapori s-a intalnit cu pilotul . Lui ii era sete . Au hotarat sa mearga sa caute o fantana . Cand au gasit , au baut si si-au potoli setea . 
    in seara urmatoare, pilotul a mers la MIcul print . L-a vazut pe un zid cu sarpele veninos . Baiatul a cazut in bratele pilotului . Barbatul ii marturiseste copilulului ca nu vrea sa se desparta de el . Micul print ii spusese ca trebuie se intoarca pe planeta lui si ca ii daruieste stelele. 
   Au trecut sase ani de la intalnire , iar pilotul stie ca nu a murit dar totusi era trist de despartire . El noaptea inca priveste stelele amintindu-si de baiat.
6 4 6