Redacteaza un text in care sa prezinti cateva argumente pentru necesitatea studierii stiintelor de catre copii de varsta ta.

1
Dar nu prea stiu ce as putea scrie despre asta, adica stiintele m-ar ajuta in cariera mea, sa imi dau seama spre ce sa ma indrept
Nu prea stiu cum sa dezvolt :D
vedem :D este ok in 15-20 randuri ?
Si 10-15 :D
;) ok , atunci 15 :D

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-07-29T15:54:55+03:00
Potrivit opiniei mele , necesitatea studierii stiintelor este motivata de urmatoarele argumente.
In primul rand, acestea sunt aplicate in orice moment in lumea in care traim, chiar in jurul nostru.Gravitatia este o forta din domeniul fizicii care face lucrurile din jurul nostru , sa coboare : ,, tot ceea ce urca , trebuie si sa coboare''.
Pe de o parte, biodiversitatea animala si florala, este  un alt domeniu al bilogiei, al unei stiinte, unde invatam sa pretuim lumea in care traim si sa o protejam , sa o facem curata, sa o facem asa cum ne dorim, fara a o distruge sau a o influneta foarte putin.
In alta ordine de idei , tot ceea ce atingem sau vedem este constituit din atomi , un element fundamental al tuturor, un element ce  a pus bazele chimiei.Apa este cel mai simplu lucru si indispensabil vietii la fel ca aerul, fara apa, nu exista nimic, totul ar fi pustiu , n-ar exista....
Pe de alta parte, toate aceste stiinte , privite ca ansamblu formeaza viata, aici pe pamant.
In concluzie , prin argumentele expuse, consider necesara studierea stintelor de catre copii.
79 4 79
Multumesc mult, din nou :D
placerea este de partea mea :D
multumesc frumos pentru best answer :D
^_^