Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-07-25T17:31:53+03:00
                ○
                 Credinţa semnifică  o convingere adâncă în existenţa unui lucru , însă cea mai des întâlnită situaţie be baza căreia se pune credinţa este cea a spiritualităţii,a divinităţii . 
               Consider că ea,alături de multe alte componente , alcătuieşte  un tot unitar al personalităţii noastre , informându-ne sau oferindu-ni-se o şansă de a înţelege o mare parte a trecutului de care ,de altfel , suntem strict legaţi .Mai cred că  puterea gândului caracterizeazăe  o credinţă reală şi mai cred că un om statornic , care nu are parte de alte multe influenţe negative ca ' teste ' , nu poate fi considerat , în adevăratul sens al termenului , credincios .  
              De asemena ,pentru mine , este un  dar primit de fiecare în parte ,însă puţin sunt şi cei care ştiu să valorifice , ori cei care ,spun eu , sunt conturaţi/retezaţi de soartă şi mai apoi categoric  eliminaţi de pe lista posibililor viitori credincioşi ai neamului , persoane cu un caracter cinstit, consider . 
              Cuvintele scrise  sunt capabile să dovedească faptul că am o opinie dezbătută şi pe acestă temă, o opinie care , cu mult mai multe cuvinte , poate fi înţeleasă ...
   
    ○
20 4 20