o continuare scurta a textului.
Charlotte incepu sa teasa panza dupa ce epuizase un stoc intreg de lacrimi si incercase fiecare colt pentru a evada.Asa ca pana la urma ceda.Plangea si tesea.Tesea si plangea.Panza visurilor crestea vazand cu ochii.Beppo vinea sa verifice cum avanseaza munca si sa ii dea cateva musculite cat sa nu moara de foame.
La inceput animalele circului se perindara pe langa cutia care ascumdea insecta ce urma sa ii salvede de invadatori .Se uitau la ea ca la o minune.cel mai mult ii placu painjenului ratusca.Era vesela si i se paru ca ii trage cu ochiul.
Intr-o noapte auzi o bataie.
-sst!nu scoate nici un sunet pentru ca imi sucesc gatul si ma fac friptura daca afla ca asunt aici!Sopti ratusca ingrijorata.
-Bine dar dece ai veni aici daca risti asa mult?
-Pentru ca vreau sa te ajut si fiind ca m-am saturt de tirania covnului astuia care nare decat sa ne bata si sa ne infometeze.
-Nu vad nii o scapare!Peretii sunt incasabili.
-Stiu dar noi trebuie sa fim mai inteligente decat ei.Asa ca vom proceda astfel: Tu vei umple pana maine dimineata ctia cu panza.Firul trebuie sa se infasoare in jurul gatului tau in asa fel incat ei sa creada ca ai murit sufocata.Asa vor deschide cutia,vor pune mana pe panza,si te vor arunca...

1

Răspunsuri

2014-02-09T19:05:40+02:00
Te vor arunca in lac .Eu voi evada singura ! 
-Nu pot sa te las aici ! 
-Ba da ,asculta ce iti spun .
Charlotte facu exact ce spuse ratusca ,dar cum era inteligenta peste 2 zile se intoarse dupa ea . Ratusca nu mai era acolo . Charlotte incepu sa planga .
-Sunt aici ! Spuse ratusca . 
De aici continua tuu !! 
1 5 1