Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-07-22T22:12:46+03:00
I zi :
20% din 250 => 20/100 x 250/1 si vine 2/10 x 250/1 = 500/ 10 = 50 pagini.
Pagini ramese : 250- 50= 200 pagini

a II-a zi :
60% sin 200 => 60/100 x 200/1 si vine 6/10 x 200/1 = 1200/ 10 = 120 pagini
 Pagini ramese ( a III-a zi ) : 200- 120 =80 pagini. 
Raspuns 80 pagini.
 Daca ai intrebari poti sa mi le pui .
2014-07-22T22:16:27+03:00
Pagini:250
Prima zi:
20%x250=20/100x250=50
A doua zi:
60%x(250-50)=60%x200=120
A 3-a zi:
250-(120+50)=250-170=80