Răspunsuri

2014-07-21T14:23:54+03:00
Cam putine puncte pentru 15 randuri.

Indicatie: Foloseste multe figuri de stil, personificari, etc.
ex,: Timpul este dornic de joaca, asemenea unui copil cu jucariile sale. Este firul de ata de care noi suntem legati.De timp depinde fiecare om, fiecare viata, care mai are sau nu mai are timp pentru a supravietui.
       In fiecare zi, ne gandim la timp. Cat timp mai avem pana sa mergem la scoala, spital, serviciu? Cat timp pana la vacanta  de vara su la majorat? Dar timpul nu raspunde niciodata, fiindca el actioneaza rapid si fulgerator. Viata si moartea se iau dupa timp.
       Cele mai graitoare obiecte care exprima timpul sunt ceasurile, de toate felurile si marimile. Ne uitam mereu la ele, alarmati, altadata linistiti, sau nerabdatori. Da, ceasurile sunt prietenii cei mai buni ai batranului timp.
       Uneori, cu timpul problemele oamenilor se rezolva, alteori greutatile lor se amplifica. Timpul se joaca cu noi de parca am fi papusi. Se intampla din fericire, sa ne bucuram de timpul avut si incet-incet sa fim una cu el, pentru toata viata noastra, pana cand timpul iar va decide daca mai traim o zi sau nu, iar orologiul va  suna in noapte, imitand fiecare bataie, fiecare cuvant al  timpului.

Sper ca te-am ajutat, mi-a cam luat ceva pana s-o scriu, si nu e perfecta..:))

       
1 5 1