Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-07-21T12:55:27+03:00
Substantivul este partea de vorbire care denumește ființe, obiecte, substanțe, locuri, evenimente și o serie de noțiuni abstracte.
Adjectivul este partea de vorbire flexibila care exprima insusirea (calitatea) unui obiect. Insoteste un substantiv cu care se acorda in gen, numar si caz.
 Subiectul este partea principală de propoziţie care denumeşte obiectul comunicării noastre, adică obiectul despre care, în propoziţie, se spune ceva.
În gramatică, verbul este o parte de vorbire care exprimă în general o acțiune, ca de exemplu a alerga, a construi. Succes!
46 4 46
2014-07-21T12:59:00+03:00
Substantivul este partea de vorbire care denumeste fiinte obiecte,fenomene ale naturii, sentimente ,stari sufletesti,evenmente,nume de persoane.
Adjectivul este partea de vorbire care are rolul de a arata insusirile pe care le au fiintele obiectele,etc , exprimate  prin substantive.
Subiectul este partea de propozitie care are roloul de indica cine face actiunea.Subiectul poate fi exprimat prin:substantiv ,numeral,verb,interjectie,si pronume.
Verbul este partea de vorbire care denumeste(indica) o actiune.
Sper ca te-am ajutat :D
22 4 22