Imagineazati ca esti un vrajitor iscusit care ghiceste viitorul.Stii care va fi viitorul personajului in casa pe care o cauta.Continua povestea ,scriindu-i finalul . A ajuns,a sunat la usa si...

2
pai si continui si cuprinsul???
sau doar incheierea

Răspunsuri

2014-07-21T10:27:13+03:00
..si a dat peste o fata frumoasa . Acea fata l-a invitat inauntru.O chema Oana. Era foarte frumoasa...dar aveau un trecut cutremurator. Era vrajita de o vraja a vesniciei , care ii dadea vesnicia si perfectiunea. Aceasta vraja vroi ceva in  schimb la darul facut. In fiecare an sa-i dea un om . Simplu. Trebuia sa ucida un om si sa-i duca vrajitoarei care a vrajit-o. Vrajitoare era de cand lumea si se hranea cu sange de om...Vrajitorul a mai prezis ca fata s-a indragostit de el si si baiatul de ea. Prin iubirea lor au rupt vraja dar fata muri pentru ca trai de mult timp si cand s-a rupt vraja a murit. Sfarsit.
Sper ca te-am ajutat !:) (trist)
2014-07-21T10:45:47+03:00
Vrajitorul i-a ghicit viitorul baiatului, care a inteles multe lucruri. El credea ca vrajitorul era un baiat special, era un om.
Dupa ce au vorbit indelungat despre talentul vrajitorului, el a plecat spunandu-i baiatului ca va mai trece pe la el daca va mai avea timp, deoarece errau multi copii care aveau un viitor rau, el avand datoria sa ii ajute.
acolo inainte ar fi trebuit sa spun ca .. A sunat si a venit un baiat. Baiatul era cel mai timpid din cartier, iar vrajitorul avea porunca sa ii faca un prieten. Pe baiat il chema ANDREI ca si pe vrajitor, intr-un timp dupa mult vorbit vrajitorul si-a indeplinit porunca, facandu-i baitului un prieten, acesta fiind el. In schimb vrajitorul i-a multumit baiatului pentru acea zi minunata citindu-i viitorul.