Răspunsuri

2014-07-20T23:06:33+03:00
1)Draga prietene 

   Iti urez La multi ani ! Sa ai parte de noroc in viata , sanatate , sa ai numai dorinte implinite ! Si numai zile bune , frumoase , si cu soare !

                                                                                  Cu mult Drag mult al tau prieten
                                                                                     .......

2)Dragă prietene
,Îţi scriu pentru că mi-am adus aminte de tine, mi-am adus aminte ce mult însemnai pentru mine în copilărie. Nu ştiu dacă tu îţi mai aminteşti.Mă întreb uneori dacă îţi aduci aminte cum mă aşteptai să ies pe poartă şi să mergeam împreună la şcoală, ţinându-ne de mână, eram copii, ni se părea amuzant.Timpul nu avea noţiune pentru noi.Râdeam, uneori ne mai şi certam, dar ne împăcam repede, nu puteam sta supăraţi, şi ne continuam jocurile.Făceam totul împreună. Erai ca un frate pentru mine, iar eu eram pentru tine ca o soră.Timpul a trecut, noi am crescut, ne-am maturizat, sentimentele s-au schimbat, dar locul acela în suflet a rămas al tău, al prietenului meu cel mai bun din copilărie.
                              Cu drag .....

suma a trei numere este 806.suma ultimilor doi termeni este 548.al doilea termen este cu 84 mai mare decat primul.afla fiecare termen.
astept maine un raspuns,te rog
2014-07-21T03:44:13+03:00
Draga Marius sa cand vezi acest bilet sa-ti aduci aminte sa-mi returnezi cartea.


Draga Vlad sa iti aduci aminte sa vi la aniversarea mea
Draga Cristina te rog sa-mi dai pixul care mi l-ai imprumutat. Draga Andreea te rog sa-mi dai cartea jurnalul unui pustoaice
unei pustoaice