Răspunsuri

2014-07-20T14:40:10+03:00
                 "Nicio pasare nu are zbor prea inalt,daca nu zboara cu aripi proprii."
Aceasta este lumea pilotului,lumea celui care s-a imprietenit cu norii si a avut curajul sa incalce proprietatea cerului.Este o lume pe care multi o considera ireala,neconcepand frumusetea acelor locuri,o lume in care nu patrunde oricine,ci doar cei curajosi,iubitori de inaltime si aventura.
       Meseria de pilot este una dintre cele mai frumoase meserii insa si una dintre cele mai grele.Frumusetea ce nu se poate descrie in cuvinte si altitudinea mare a locurilor prin care pilotii isi creeaza drumul au o latura ascunsa,o latura salbatica,uneori neprietenoasa.
La acea inaltime ei se simt stapani.Toate lucrurile ce par imense si impunatoare pe pamant, acolo sus sunt doar niste lucruri marunte ce niciodata nu le vor sta in cale.
Acolo sus nu este permisa nicio greseala.Viata a sute de oameni este in mainile pilotului(sau aviator,ma rog).
       Avionul este asemenea unei pasari create de om,dependenta de cel ce o calauzeste spre necunoscut.Acolo,sus, sufletul ei si sufletul pilotului  se unesc si impart impreuna atat bucuriile cat si problemele ce se ivesc in timpul zborului.Cand norii negri cuprind trupul avionului ca-ntr-o stransoare de fier,iar vremea impiedica continuarea drumului ,misiunea pilotului devine cea mai grea.
       Este o viata nebuna,dar este viata lor.O viata pe care ei o iubesc si pe care nu ar schimba-o pentru nimic in lume.

6 2 6