Răspunsuri

2014-07-20T13:06:22+03:00
Pisica domestica este animalul meu praferat deoarece , este unul dintre animalele cele mai apreciate si iubite , atat de copii cat si de adulti . Sunt foarte afectuoase si au calitatea de a aduce liniste in sufletul stapanilor ei .
Perlla este un animal axceptional de frumos , curat , elegant , si gratios.Paseste cu abilitate pe labele catifelate ca niste pernute moi , ale caror ghiare sunt retrase cu grija si PRODUCE atat de putin zgomot , incat mersul ei nu se aude. Atunci cand se catara este foarte abila , infingandu-si ghearele in copaci sau in alte suprafete.La ''aterizare''ajunge intodeauna cu picioarele pe pamant , astfel incat nu sufera niciodata pe urma caderilor.In perii mustatilor se afla o sensibilitate deosebita , iar ochii de cristal sunt perfecti pantru noptile cu luna plina.
-Pis , pis , unde esti ?
Ultimul loc in care se putea ascunde era camera mea .Intru cu grija si ascultand cu atentie torsul familiar mie . Cu pasi mici ma apropii unde o descopar ascunsa dupa o perna sfasiindu-mi tema la romana. Cand ma observat , s-a uitat ciudat la mine , vrand s-o prind , s-o cert si s-o ciufulesc un pic...ea a fugit imediat.
Incercand s-o prind , Perlla , fugea de rupea pamantul .Peste putin timp veni la bucatarie sa-si bea lapticul . Vazandu-ma linistita , se apropie de mine si incercand sa ma indulceasca , incepe a toarce. Orcat de nazdravana ar fi eu tot o iubesc asa cum este.
2014-07-20T13:08:13+03:00
                                         Animalul preferat
animalul meu preferat este cainele. el are o blana pufoasa, ochi maro. lor le plac cel mai mult oasele. sunt animale domestice dar si salbatice. locuiesc in paduri, in oras, la casa omului.   sper ca te-am ajutat.