Răspunsuri

2014-07-19T09:57:18+03:00
A doua zi=6kg/3=2 kg (cirese)
a treia zi=(6kg+2kg)/4=8kg/4=2 kg (cirese)
1+2+3 zi=6kg+2kg+2kg=10kg

2 3 2
2014-07-19T10:13:22+03:00
1.Cate cirese culege Ionut in a 2-a zi?
6kg:3=2 kg
2.Cate kg a cules Ionut in prima si a 2-a zi?
6kg+2kg=8 kg
3.Cate kg a cules Ionut  in a 3-a zi?
8 kg: 4 kg =2 kg
4.Cate kg de cirese a cules in cele 3 zile?
6 kg + 8 kg =14 kg
Raspuns: 14 kg

1 5 1