si desre ce trebuie v aici ? ... trebuie vb cat de frumosi sunt ei trebui insusiri ai aesti munti , minunatiile lor ce au iei mai frumos sau ce :?
pai sincer la cum este forumala cerinta as spune o compunere din aceea cu figuri de stil, asa frumos, dar nu inteleg de ce ai pus-o la geogrfie, vrei sa fii stiintifica?
formulata*
nu
deci pot sa o fac literara , da?

Răspunsuri

2014-07-22T13:59:38+03:00
Muntii nostri sunt ca o ghirlanda impadurita in care razbat ici-colo varfuri mai semete, avantate spre bolta cerului; aceste varfuri sunt invesmantate in catifeaua pasunilor alpine si doar cateva poarta iarna cusma de zapada. Haina verde a codrilor de brazi, in amestec cu fagi si alti copaci cu frunze cazatoare, infrumusetate de poiene smaltuite de covorul multicolor al florilor este o camara bogata cu hrana pentru om si animale, dar si reconfortare pentru turistii iubitori ai naturii. r5v23vp
Pornind de pe coamele muntilor si coborand pana la poalele lor, vegetatia este dispusa etajat, in braie de vegetatie datorita climei, care se schimba cu altitudinea; aceasta aduce dupa ea si distributia faunei legata, de asemenea, de aceste conditii geografice.

12 4 12