Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-07-17T22:41:04+03:00
 \frac{1}{7} (-1)^n+\frac{8}{7}(-1)^{n+1}=\\
= \frac{1}{7} (-1)^n+\frac{8}{7}(-1)^{n}\cdot(-1)=\\
(-1)^n(\frac{1}{7}-\frac{8}{7})=(-1)^n\cdot(-1)=(-1)^{n+1}\in Z_{-}
Din variantele de raspuns , prima varianta n =0 verifica enuntul problemei.
Poate este altfel enuntul.
asa este
x=1/7(-1)^n+8/7(-1)^n+1 este intreg "negativ"-cuvantul negativ apare in enunt? Daca nu ar apare acest cuvant atunci raspunsul ar fi cel specificat de tine.
apare
poate este gresit