Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-07-17T15:37:28+03:00
1.I_____I
2.I_____I+25
3.I_____I+25+25
4.I_____I+25+25+25

Totalul este 310 .
310-150=160 ( suma partilor egale )
160:4=40 km ( prima zi )
40+25=65 km ( a doua zi )
40+50=90 km ( a treia zi )
40+75=115 km ( a patra zi )

Verificare : 115+90+65+40=310
2014-07-17T15:48:29+03:00
Notam cu d, distanta parcursa in prima zi.
In cele 4 zile au parcurs:
d + (d + 25) + (d + 50) + (d + 75) = 310 Km

4d + 25 + 50 + 75 = 310
4d + 150 = 310
4d = 310 - 150
4d = 160
d = 160 / 4 = 40

Distantele parcurse sunt:

In prima zi 40 Km
In a 2-a zi 40 + 25 = 65 Km
In a 3-a zi 65 + 25 = 90 Km
In a 4-a zi 90 + 25 + 115 Km