Inlocuieste substantivele proprii cu substantive commune.Egen pleaca la Iasi..........pleaca la........PrinBraila curge Dunarea.Prin........curge........,..Bucurestiul este un oras important.....................este un oras important.Ion Creanga a fot un scriitor important...................................a fost un scriitor important.Matix pleaca in excursie la Pitesti....................pleaca in excursie la Piesti .

2

Răspunsuri

2014-07-17T13:34:40+03:00
.Eugen pleaca la Iasi......Baiatul....pleaca la...oras.....PrinBraila curge Dunarea.Prin...judet.....curge....fluviul....,..Bucurestiul este un oras important..........capitala...........este un oras important.Ion Creanga a fot un scriitor important...............omul....................a fost un scriitor important.Matix pleaca in excursie la Pitesti.......Fata.............pleaca in excursie oras 
1 5 1
2014-07-17T15:22:12+03:00
Egen pleaca la Iasi. BAIATUL pleaca la ORAS. Prin Braila curge Dunarea. Prin JUDET curge FLUVIUL. Bucurestiul este un oras important. LOCALITATEA este un oras important.Ion Creanga a fost un scriitor important. AUTORUL a fost un scriitor important.Matix pleaca in excursie la Pitesti. COPILUL pleaca in excursie la Pitesti .
2 3 2