Hei! Cine imi poate da descrieri/fragmente macabre/sadice/stranii (in acelasi timp si interesante,cu expresii frumoase ).Punctez cel mai bun raspuns.

Exemple: 1.Un suflet fragil, brazdat de cicatrici dureroase, se ascunde in moduri sfasietoare in spatele unor false zambete. Aspectul cel mai bizar al oamenilor este credinta in zambetele ce incerc sa le port deseori, desi purul adevar este ca nu sunt decat un gunoi pe dinauntru, incercand sa nu dau de inteles celor din jurul meu acest fapt. Tot trecutul mi-a fost indurerat si zgariat de amintiri ucigatoare in care eram neajutorata, eram o plapanda fata chinuita de acel monstru cu aspect uman.

1
La macabrisme cred ca ne pricepem cel mai bine... emo ce suntem! Ca idee in Cioran gasesti puzderie de tot ce vrei de genul...

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-07-16T16:01:35+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Zambetul sadic al naturii in fata ploii da in vileag durerea ce se simte in aer in prag de toamna. Sufletul de gheata al iernii se aude deja prin tziuitul asurzitor ce sfasie in bucatzi fiecare cotzisor verde, care tremura, plange si geme intr-un amurg zdobitor .  Culoarea sangeriu-aramie se indinde , omorand ultima suflare a naturii ce se zbate incet in agonie. Pasarile au parasit pamantul pustiu, iar seara mangaie ochii stinsi ai intinsului.
Cuptor

Sunt câţiva morţi în oraş, iubito,
Chiar pentru asta am venit să-ţi spun;
Pe catafalc, de căldura-n oraş,
Încet, cadavrele se descompun.

Cei vii se mişcă şi ei descompuşi,
Cu lutul de căldura asudat;
E miros de cadavre, iubito,
Şi azi, chiar sânul tău e mai lăsat.

Toarnă pe covoare parfume tari,
Adu roze pe tine să le pun;
Sunt câţiva morţi în oraş, iubito,
Şi-ncet, cadavrele se descompun...
ce vrei mai macabru...?
Cauta George Bacovia pe net, si o sa gasesti. Cred ca la scoala se studiaza Lacustra de Bacovia.
Multam' ! :))
emo rau Bacovia...