Răspunsuri

2014-07-15T14:24:40+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Traia odata un imparat care avea un ochi care radea si unul care plangea.Nimeni nu stia de ce.Imparatul avea trei feciori si le-a spus feciorilor ca le va explica povestea lui daca acestia ii vor aduce apa din fantana Zanei- Zorilor.
Baietii lui cei ari au nu au reusit , dar fiul sau cel mai mic dupa ce s-a luptat cu balauri a reusit sa ajunga la fantana.I-a adormitt pe toti de la fantana cu fluierul primit de Sf Joi.A pus o cununa pe capul Zanei-Zorilor si a luat apa din fantana.Dr, fratii lui mai mari l-au aruncat in fantana, furandu-i si apa.Zana- Zorilor, care se trezise a vazut ca nu mai era apa in fantana, asa ca a pus soarele sa nu mai straluceasca iar peste tot sa fie intuneric, pana cand cel ce a furat-o sa i-o aduca inapoi.
Cei doi frati s-au intors si au spus ca ei au luat-o, dar zana a vazut ca ei mint si i-a orbit pe amandoi, iar fratele cel mic a fost scos din fantana de Af Miercuri si a recunoscut ca el a luat apa.
Sfaarsiiit:)
placere*
Din intamplare sti cumva sa imi explici si mie chestia asta cu punctele dupa brainly ?
Se poata sa imi mai apara puncte daca ajut pe altii?
Sau nu mai apar deloc ?
Da, dar trebuie sa raspunzi la intrebari.
Intrebarile sunt punctate diferit cu 5/6/7 puncte etc.
Doar trebuie sa raspunzi.A si, iti mai da 5 puncte pe zi candte conectezi din nou.
Sit-ul asta da un fel de dependenta..:))
Multumesc :*