Răspunsuri

2014-07-11T20:42:49+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Folosim relatiile:log_{c}(a \cdot b)= log_{c}a+log_{c}b\\
log_{c}( \frac{a}{b} )= log_{c}a-log_{c}b
log_{n}E_1=log_{n}(2a)=log_{n}2+log_{n}a\\
log_{n}E_2=log_{n}(3ab)=log_{n}3+log_{n}a+log_{n}b\\
log_{n}E3=log_{n}( \frac{4ab}{3c} )=log_{n}4ab-log_{n}3c=\\
log_{n}4+log_{n}a+log_{n}b-log_{n}3-log_{n}c
1 1 1