Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-07-09T12:03:19+03:00
Compunere descriptiva:               
Vacanta de vara, cand totul e posibil

    Vacanta de vara este mult asteptata de orice copil. Ea dureaza aproape 3 luni.
    In vacanta de vara copii pleca in diferite locuri pentru a se relaxa si a uita de scoala. Ei pleaca la mare, la munte, la sat si in tabere. Vacanta de vara este cea mai lunga vacanta din an si totodata cea mai apreciata de toata lumea. Unii copii mai primesc teme de vacanta de la profesori care trebuie rezolvate pe parcursul vacantei de vara.
    In vacnta de vara toata lumea e fericita si se distreaza.
 

In vacanta de vara eu voi merge la bunici. Ei stau intr-un sat mai micut, aproape de Bucuresti. La marginea satului este un rau cu o apa asa de limpede ca se poate vedea toate vietuitoarele din el. Casa buniciilor mei se afla tot la marginea satului, situata la polele unui munte, inconjurata de multi brazi inalti care se intind pana la cer. In vacanta i-mi ajut bunicii cu treburile casnice si i-mi mai fac si o parte din teme. dupa ma duc la prietenele mele cu care ma intalnesc doar in vacanta.
In unele seri merg sa dorm la ele peste noapte. Mereu ne distram asa de bine in vacanta. Dimineata ii ajutam pe bunici si dupa ne mai plimbam prin sat. Deoarece vara este asa de cald, mergem sa ne luam si inghetata.
Vacanta de vara este cea mai frumoasa vacanta si ma bucur ca o pot petrece alaturi de bunici, familie si prieteni.
e destul de lunga?
si sper ca e bine...
2014-07-09T12:07:51+03:00
Vara e anotimpul cel mai iubit de toţi copiii , pentru că este VACANŢA DE VARĂ !!!!!!!!
Copii se duc la mare sau la mute . Ei se distrează şi se joacă . Dar să nu uităm şi de temele de vacanţă . Mai ales că temele nu sunt pierdere de timp , ele ne ajută să ne amintim de tot ce am învăţat in tot anul . Vara este un anotimp de preţ , pe care copiii îl  adoră foarte mult !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                   
                                     EU AŞI DORI SĂ FIE MEREU VACANŢĂ !!!!!!  

(SPER CĂ TEAM AJUTAT )