media geometrica a 2 nr este radical din produsul lor
nu pot edita raspunsul , zice ca au raspuns deja nr maxim de persoane, dar nu se vede nimic la raspuns
mg=1
Mg = √ab = √ [(2-√3)² * ( 2+√3)²] = √[(2-√3)( 2+√3)]² = (Se simplifica radicalul cu exponentul) = (2-√3)( 2+√3) = 4 - 3 = 1. Am rezolvat aici pentru ca nu ma lasa la raspunsuri desi este o fereastra de raspuns libera.

Răspunsuri

2014-07-09T09:28:57+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
M.G=  \sqrt{ax b}

calculam prima data " a x b"
(2-√3)²( 2+√3)²= (4-4√3+3)(4+4√3+3)
=16+16√3+12-16√3-48-12√3+12+12√3+9
=16+12-48+12+9
=1
 M.G=  \sqrt{axb} =  \sqrt{1} =1
1 5 1
2014-07-09T10:03:38+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 Mg =  \sqrt{ab}= \sqrt{ (x- \sqrt{3} )^{2}  (x+ \sqrt{3} )^{2}} =


=  \sqrt{ [(2- \sqrt{3})(2+ \sqrt{3} )]^{2}} = (2- \sqrt{3})(2+ \sqrt{3}) = 4 - 3 = 1