Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-07-06T22:09:19+03:00
                                   Orasul meu
 
 
 
 Suntem in Targoviste , orasul meu ... Privesc in jur... Totul s-a schimbat.Orasul meu din vremea tineretii nu l-am vazut de-atatia ani si ani , orasul meu cu parcuri si castani.
Lumea alearga pe strada, nu nu s-a intamplat nimic, doar ca oamenii s-au schimbat, totul mi se pare altfel, acum nu mai sunt copil, privesc altfel.
Ascult si privesc , contemplu totul ...
Ma plimb prin parc, este la fel ca acum zeci de ani, un lucru a ramas la fel in fuga nebuna a timpului, prietenii, ei tot ma asculta si acum....               
Lumina palida a soarelu cufunda orasul in primele umbre de intuneric al noptii, aici, in orasul meu, unde vechile felinare mai aduc aminte de trecut .
 Ploaie de imagini , compar totul , ma uit la mine in apa curata a lacului, si vad in viitor, vad trecutul si prezentul si imi spun,,Ce frumoase sunt schimbarile, fac lucrurile unice ! ''.
Este liniste pe strazile pustii ale orasului... O liniste apasatoare dispare, totul se linisteste , in rasaritul soarelui....Incepe o noua zi asa cum a inceput si un nou sens al orasului.
Privesc si ascult .... vad lume vad tot.... , acum este prezent si vad in viitor .
Totul devine mai fumos si am bucur ca este asa.Doar o piatra a tecutului se indreapta spre cer , este Turnul Chindiei, dar in decorul din prezent aduce aminte de trecut.   
 Este orasul meu , Targoviste...          
38 3 38
stii.cartea.asta.ai.citit-o?
nici n-am auzit de ea, si deci nici n-am citit-o
aaa..dar..de.necazuri.cu.scoala?
necazuri.cu.scoala.de.Daniel.Pennac?
nici :(