Răspunsuri

2014-07-07T14:25:16+03:00
Ho ho 2 
povestea incepe cu niste  infractori care doresc sa sparga un magazin de bijuteri si un copil  care sa pierdut de mama lui in mall .
copilulu  pierdut se intalneste cu un copil care se numeste Gicu si ii spune ,,,ma numesc Gicu frate  Gicu ,,,   mama lui Gicu era in puscarie pentru o infractiune ,el avea o camera secreta in Mall in care irau numai jucari .
infractori cand se pun sa sparga magazinul angajati au luat pauza de  masa si au inchis magazinul ,ei au intrat  in sectia de camere web a politiei si leau defectat reteaua de camere web .
Stefan Banica Junior era un infractor care avea familia in Spania ,el incearca sa il ajute pe copil sa o gaseasca pe mama lui ,mama lui astat sa cheme pe cineva sa repare dacia ei .
copilul si stefan banic sunt prinsi de infractori di grupul lui stefan banica da stefan banica si cu copilul reusesc sa scape si se bat prin mol cu mai multe alimente .
mama disperata sa dus sa cheme pe cineva in ajutor dar nu vroia nimeni de cat faimosul pavel  bartos el se angajase in mall era paznic ,el isi putea pierde slujba dar a ajutato sa il caute .
si in sfarsit copilul a ajuns  acasa la fix ,era craciunul
paznicul  si-a pierdut srviciu si ia cumparat copilui un robotel dorit de el .