De cate randuri?
Excursia aceasta a fost una foarte surprinsa deoarece nu prea am stiut de aceasta excursi si nu am avut mult timp sa imi fac foarte multe bagaje.
de 25 de randuri :3
:D!
;)

Răspunsuri

2014-07-05T18:54:32+03:00
Excursia asta m-a bucurat mai ales pentru că hotărârea de a merge a fost spontană şi nu mi-am făcut prea multe planuri, iluzii sau bagaje.
Am plecat dimineaţa devreme însoţit după o vreme de prietenii cu care m-am întâlnit la gară. Nu am mers mult cu trenul, locul ales pentru excursie fiind destul de aproape deşi atât de diferit de oraş. După ce am coborât din tren ne-am luat rucsacurile la spinare şi am pornit voioşi spre pădurea ce se întindea cât vedeam cu ochii.
Deja tovărăşia, glumele, soarele care răsărea ne-a binedispus şi când am intrat în pădure am rămas încântaţi de privelişte, atmosferă şi muzica specifică oferită cu generozitate de păsări, vânt, copaci şi chiar paşii noştri.
Am petrecut câteva ceasuri plăcute cu jocuri, plimbări, discuţii după care am luat prânzul deosebit de gustos deşi nu erau decat sandwich-uri, fructe şi câteva dulciuri.
După masă am mai rămas aşezaţi o vreme, ne-am odihnit şi am luat-o de la capăt cu jocurile şi distracţia. 
N-aş putea spune ce anume a făcut ca excursia să fie una foarte reuşită: vremea frumoasă, amicii mei, pădurea sau poate toate la un loc dar cu siguranţă mi-ar plăcea să repet experienţa.