Răspunsuri

2014-07-08T10:26:38+03:00
Remi este este un copil curajos si abatut de soarta. mama lui adevarata l a abandonat si l a varsta de 8 ani afla ca mama lui este de fapt adoptiva. tatal lui vitreg,infuriat de faptul ca nu primeste nici o recompensa ca l a crescut atata timp,il ia cu el si il vinde unui circar,citalis. acesta se impriteneste rapid cu circarul si cu cei trei caini si maimutica.
impreuna trec prin multe aventuri si au ajuns sa se iubeasca la fel ca un tata si fiu.
  din nefericire,Vitalis ramane fara bani si nu are adapost pentru o noapte friguroasa de iarna. Fiinf batran,moare din cauza frigului. Baiatul este luat de niste gradinari si la fel se imprietenesc repede. Tot din cauza banilor,familia se separa,iar baiatul este din nou pe drumuri. cutreiera lumea pentru a si gasi un rost,castigand bani din muzica pe care o facea. Gaseste un baiat pe strada care canta la vioara si deevin priteni. Apoi din intamplare,baiatul se intalneste cu mama lui reala si afla de la ea ca  Remi fusese rapit de unchiul lui pentru a nu mosteni averea.
   Remi isi gaseste in sfarsit linistea,se casatoreste cu o fata pe care o indragise atunci cand fusese luat in grija gradinarilor,petrece tim p cu mama lui adoptiva si fratele lui real,Arthur si prietenul sau cel mai bun. Dupa atatea peripetii,Remi are in sfarstit o viata frumoasa.
3 4 3