Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-07-02T13:02:41+03:00
99342=27h 2142 sec= 1 zi 3h 35 min 42 sec

7,43kg=743dag
450g=45dag
713dg=7,13dag

743+45-7,13=788-7,13=780,87 dag

21h 16min 25s :5= 4h 15min 17sec
1zi =24h 27-24=3
si la ultimul
20:5=4 ne ramane 1h=60 min 60min+16=76 75:5=15 ramane 1min=60sec 60+25=85:5=17
multumesc mult
n-ai pentru ce ;)
2014-07-02T16:42:58+03:00
99342s= 1 zi 3h 35 min 42 sec
743dag+45-7,13dag-7,13dag=780,87 dag
21h 16min 25s :5= 4h 15min 17sec