Scrie o compunere de 20-25 randuri in care sa povestesti o intamplare petrecuta in anotimpul toamna , folosind doua moduri de expunere specifice si figuri de stil diferite. Alege un titlul sugestiv!

1
:)))
:)))
de clasa a 5 a sa mi-o faci oke
o sa vezi , ca o sa fie mai mult ca ok
ok

Răspunsuri

2014-07-02T09:46:43+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                                                    Eul meu...Este toaman undeva in lumea mea...Ploaie de sentimente imi inunda sufletul.Hmm...., este toamna si lumea nu vede , poate ca doar la mine se intampla.
Focul se stinge incet de ploaia de sentimente, si vantul rece al anotimpului autumnal (de toamna), isi intra in drepturi.Dar de ce ? - afara soarele inca ne zambeste , si aici ploua, ploaua cu mii de culori.Lumea este cromatica , iar sufletul este amestec de sentimente de multe ori neintelese.
Ah! ,deci imi dau seama ca eu sunt singurul care poate alunga toamna, aici intr-un univers unde va urma vara.
Sute de frunze aramii cad peste tot , dar stai ! - nu-s frunze oarecare sunt vise , vise spulberate, vise traite si trecute. 
Sufletul plange , este prea trist sa mai vada ceva . Lumea exterioara lui nu exista , vede doar toamna in fata ochilor.O toamana care va plange alaturi de el . Traim , ne gandim, dar oare ne mai facem timp sa iubim ? 
Toamna de sentimente alunga visele , iar daca visele mor, eu nu mai am de ce sa exist, dar stai ! - oare exist ? oare sunt eu ceea ce sunt ? Da sunt om si am viata.
-Toamna, alunga-mi pasii mei ! Lasa-ma sa visez din nou, lasa-ma sa sper sin nou... !
,,In zori m-a trezit sarutarea trimisa pe-o raza de soare.''
,,Tu soare , trimite lumina in raze bogate spre noi si fa sa rasara-n gradina frunzisul pe arborii goi''
Si stau si ascult...., imi ascult sufletul, nu mai plange , toamna a trecut, s-a dus, m-a ascultat oare ? - Nu! , sperantele au spulberat-o.
E soare acum , inima iubeste iara ...

Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters