Răspunsuri

2014-07-01T22:18:28+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Ecuaţia tangentei are formula:

y-f_{(x_0)}=f'_{(x)}(x-x_0)

f'_{(x)}=e^x-1\\
f'_{(x_0)}=f'_{(0)}=e^0-1=0

f_{(x_0)}=f_{(0)}=1

Înlocuim valorile pe care le-am aflat mai sus, în prima formulă:

=> ecuaţia tangentei: y=1
2 5 2