Răspunsuri

2014-07-01T16:18:09+03:00
Trebuie sa calculei elementul absorbant al legii notat cu α
x * α = α
aplici legea de compozitie,afli alfa...
ce este inainte de acel numar notei cu a,iar ce este dupa cu b
=>a * α * b = α * b = α
Dupa ce ai postat rectific:
x compus cu alfa = alfa
=>xα-3x-3α+12=α=>x(α-3)-4(α-3)=0
=>α-3=0=>α=3
Notezi cu a partea cu 1 compus cu 2 si cu b partea de la 4 compus cu ...
=>rezultatul va fi 3

2014-07-01T16:51:14+03:00
X o y = xy-3x-3y+9+3=(x-3)(y-3)+3
1 o 2= -6
1 o 2 o 3 =3
1 o 2 o 3 o 4 =3 
 .. .. 
1 o 2 o .. .o 2014 = 3
4 4 4