Răspunsuri

2014-07-01T15:13:11+03:00
Inmultim prima relatie cu -2, apoi le adunam
-2a-4b=-50
  2a+b  =20
.....................
       -3b=-30, b=10
a=-2b+25=-20+25=5
2 5 2
Cel mai inteligent răspuns!
2014-07-01T15:15:04+03:00
A+2b=25
2a+b=20
le adunam si obtinem 3a+3b+45
3*(a+b)=45 (3 ori a plus b)
si rezulta ca a+b=15 si a+b+b=25 din care 15+b=25 si rezulta ca b=10
si inlocuim in prima relatie a+ 20=25 si a=5
Comentariul a fost şters
cu placere
ma bucur ca am fost de ajutor
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters