Răspunsuri

2014-07-01T10:13:53+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
(1-i)^{2014} = (1-i)^{2^{1007}}=(1-2i-1)^{1007}=(-2i)^{1007}

i^{1007} = i^3 = -i (fiindcă i la puterea a 4-a, şi deci la orice multiplu de 4, este 1, iar 1007 poate fi scris ca (251*4+3) )

=> (1-i)^{2014}=2^{1007}*i
3 3 3