Răspunsuri

2014-07-01T00:27:17+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Calculezi derivata:

f'_{(x)}=3x^2+6x = 3x(x+2)

O egalezi cu 0 şi îi afli rădăcinile:

f'_{(x)}=0
<=> 3x(x+2)=0
x_1=0
x_2=-2

După ce faci tabelul (l-am lăsat în imaginea de mai jos) observi că pe intervalul (-infinit,-2) funcţia este crescătoare, pe (-2,0) este descrescătoare, iar pe (0,+infinit) este iar crescătoare.


2 5 2