Răspunsuri

2014-06-26T19:50:00+03:00
                                                           Dumnezeu,ajuta-ma

            Doamne am sa iti spun ceva foarte important si te rog sa ma asculti prin gandurile mele foarte bine la ceea ce voi spune.
            Te rog ajuta-mi parinti sa treaca peste tot ce este greu , peste ori ce fel de obstacol care le iese in cale . Ca ei sunt foarte chinuiti, bolnavi asa ca te rog ajutama pe mine si pe cei dragi din familia mea . Daca tu ma vei ajuta ca parinti mei sa treaca peste ori ce obstacol iti promit ca voi spune rugacini in fiecare dimineata si seara , ma voi duce la biserica la fiecare slujba . Te rog s-o mai ajuti si pe cea mai draga persoana a mea pe care tu o stii asa de bine incat nu-i mai repet numele de fiecare data . Ajuto si pe ea sa treaca peste problemele ei de familie sau problemele cu copiii , sa nu se mai certe ,sa nu se mai injure de fiecare data . Asa ca te rog ajuta-ma , te rog frumos .
             Doamne asta a fost rugarea mea pentru tine , daca tu vrei sa ma ajuti si eu voi face tot ce ti-am enumerat .
2014-06-26T23:35:55+03:00
Tata Ceresc,te rog  frumos ca parinitii mei sa aiba multa sanatate,bucurie si ajuta-ma sa ascult de ei ca sa nu-i supar niciodata..                                                               Doamne, i-am mintit  si chiar i-am suparat de atatea ori! Te rog, Doamne, sa ma ierti...  Imi amintesc cand mergam la Revelion in oras si ne uitam la artificii. Multumesc, Doamne, pentru clipele frumoase, petrecute impreuna cu familia mea. Si vreau sa-ti mai multumesc pentru mami care mi-a spus de saitul  amecpenet.com., sait care ma ajuta  sa ma apropii mai mult de Tine, Doamne.Si-ti m-ai multumesc pentru tati ca isi face timp pentru noi si ne duce in parc sa ne dristram si ne face toate poftele. 

5 4 5