Buna..Vreau si eu o compunere despre cea mnai buna prietena..vreau sa i-o pun pe perete pe facebook!Ma poate ajuta cineva ?

2
Urmeazs sa o descrii pe larg, atat fizic cit şi moral. “Este o fata slabuta, cu ochi albastri….” sau “Este o fetita blonda cu ochii albastrii si mi-e tare simpatica….” . “Se pricepe de minune la matematica, ii place sa creasca animale şi este mereu buna cu semenii sai.” ori “Pe cat de frumoasa este pe atat de blinda şi gingasa e
. Nu are parte de zi in care sa nu faca pe cineva fericit, sa ii ajute sa se simta mai bine.”Mai poti povesti intimplari pe care leati avut impreuna,cum vati dristrat de Craciun,cum vati distrat la o petrecere,ce nebunii,trasnai aiti facut impreuna,va spuneti totul unal alteia, aveti secrete una fata de alta sau nu?
si alte lucruri care ar pute descrie prieteniea voastra, dece va place sa prieteniti,care e muziva ei preferata,ce ii place cel mai mult sa faca, ce va plece sa face cel mai mult cind suntetii impreuna?cum ati petrecut o seara doar voi 2 ,ce ati facut, cum va-ti distrat?,si altele..... .
Trebuie sa incerci sa prinzi toate calitatile ei dar poti spune de asemenea si 2-3 defecte pe care de exemplu incercati sa le reparati impreuna.In concluzie poti preciza de ce iti place sa prietenesti cu ea si faptul ca esti mandra de prietenia voastra si ca o iubesti foarte mult.
sper sa te fi ajutat!

Răspunsuri

2014-06-26T14:27:30+03:00
Știi...am destul de mulți prieteni,dar majoritatea sunt prefăcuți.Foarte puțini îmi sunt prieteni adevărați,iar tu,tu îmi ești cea mai bună prietenă.Nu este foarte ușor să ajungi să îmi fii cea mai bună prietenă,dar se pare că tu ai reușit.Știi de ce?Pentru că ai niște calități speciale,niște calități deosebite,ce nu pot fi exprimate în cuvinte,tu mă accepți așa cum sunt,la greu nu mă abandonezi și când mi-e bine,te bucuri alături de mine.Ești prietena mea cea mai bună și ești o persoană unică. :*

Sper că te-am ajutat.Multă baftă! :*
4 4 4
2014-06-26T16:49:45+03:00
Cea mai buna prietena,sora mea de suflet. Asa as incepe un eseu,ba nu,un intreg roman despre prietena mea cea mai buna. Probabil cu totii avem un prieten caruia sa i ne destainuim tot ceea ce avem pe suflet. Fiecare mesaj,fiecare convorbire cu el ne apropie din ce in ce mai mult. Cred ca o prietenie nu poate exista fara incredere. Asta am inteles eu si prietena mea cea mai buna. Poate ca alegand calea adevarului este mai dureroasa,dar in timp ne vom da seama ca o minciuna ar fi destramat o prietenie frumoasa,consolidata in ani plini de bucurie sau tristete.
   Acum voi incepe sa ma adresez tie,prietena mea,tovarasa mea de suflet. Iti mai amintesti cand ne am intrat in clasa,iar tu ma priveai uimita,cu ochii mari si un zambet cald? De atunci am stiut ca tu vei fi prietena mea cea mai buna.
   Tu imi stii toate secretele,tot ce am pe suflet. Cred cu starie ca vom ramane prietene pe viata si chiar dupa aceea. te iubesc,sora mea din alta mama!
   ACUM ESTI MULTUMITA,ADRIANAFOTOMOD?
2 3 2