Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-26T11:18:41+03:00O ploaie deasă, cu stropi mari şi grei, a cernut năvalnic din cerul întunecat, preţ de câteva minute. Aşa sunt ploile de vară, ca un duş rece, dar de scurtă durată. Ca o ploaie de gloanţe, aruncate asupra duşmanului, stropii de ploaie au mitraliat coronamentul bogat al copacilor. În chip straniu, pădurea s-a grăbit să îmbrăţişeze capriciul umed al cerului şi a primit cu plăcere binecuvântarea stropilor de ploaie. Copacii par a fi întinerit brusc. Precum un burete uscat, frunzele copacilor s-au grăbit să absoarbă licoarea ploii. Ameţetie de gustul proaspăt al stropilor de ploaie, frunzelor copacilor şi-au preschimbat hainele de un verde palid, într-unele de un verde aprins. Este semnul că ploaia era aşteptată cu nerăbdare de ceva vreme.
 Eu si sora mea,Ada,eram minunate de frumusetea naturii. O contemp0lam cu ochii negri ca margelele,in timp ce ascultam sunetul acela fermecator. Deodata am vazut o umbra stranie dupa cativa copacni. Ne am panichat si am fugit spre casa. Disperate,mam vazut ca umbra ne urmarea incet. Dupa ceva vreme,Ada si a dat seama ca umbra misterioasa pe care o vazusem in padure,treebuia sa fie un animeal. Tematoare,ne am intors in padurea cu pricina,iar o caproara,cu cativa pui langa ea,ne privea cu blandete.
   Am inceput sa radem si am mangaiat capul micilor fapturi.
     Desi ploaia se oprise deja,cativa picuri de apa incercau sa ajunga la noi. Ne am intoprs acasa  dora pentru a ne lua umbrelele si ne am dus la noua noastra prietena: caprioara. Aceea  a fost cu siguranta cea mai papliptanta si frumoasa zi din viata mea.
Sper ca te am ajutat
1 5 1