Răspunsuri

2014-02-08T14:41:25+02:00
1 supra 3 : (2x-1)=2 rezulta 2x-1 = 2x 1supra3 rezulta 2x-1= 2 supra 3 rezulta 2x=2supra3 +1 rezulta 2x = 2 supra 3 + ( amplifici 1 supra 1 cu 3 ) +3supra3 rezulta 2x = 5 supra 3  rezulta x = 5 supra 3 impartit la 2 rezulta x = 5 supra 3 ori 2 rezulta x = 10 supra 3 
da
mersi
npc
ti am cerut cerere de prietenie! vrei sa o acepti?
am acceptat-o
2014-02-08T15:02:38+02:00
  \frac{1}{3} :(2x-1)=2  ⇒  \frac{1}{3} · \frac{1}{2x-1} =2⇒
 1=2*3*(2x-1) ⇒1=12x-6 ⇒12x=7⇒x= \frac{7}{12}