Răspunsuri

2014-06-25T13:19:57+03:00
96-20=76
A ajuns la pagina 76. Daca ar mai citi 10 pagini, ar fi la pagina 87 si ar mai avea 10 pagini de citit.
2014-06-25T13:30:27+03:00
96 - 20 = 76 pagina corespunzatoare
Plan de rezolvare
96 - 10 = 86 daca ar mai citi 10 pagini
86 - 10 = 76 pagina la care a ajuns ce plan de rezolvare iti trebuie la asa ceva...
Plan de rezolvare 1. Câte pagini trebuie să mai citească Miruna în total ca să termine cartea? 10+10=20(pagini mai trebuie sa citeasca Miruna) 2. La ce pagină este Miruna? 96-20=76(pagina unde este Miruna) R 76 pagini
=))) bine tata vorbim pe viitor cand o sa faci integrale derivate ...limite si altele atunci sa ma intrebi de plan de rezolvare