Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-24T20:23:35+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
(1+i)^{10}=(1+i)^{2^5}= (1+2i-1)^5=(2i)^5

(1-i)^{10}=(1-i)^{2^5}= (1-2i-1)^5=(-2i)^5=-(2i)^5

=> (1+i)^{10}+(1-i)^{10}=0

Implicit, partea imaginară este 0..
2 5 2