Răspunsuri

2014-06-24T15:46:50+03:00
A=9- 3\sqrt{3} + 3 \sqrt{3}  - 3\sqrt{3} + 3 \sqrt{3}  se reduc pentru ca sunt de semne diferite.

a=9
b= 2 - √3 +  \frac{1}{2}  - √3    =  \frac{2}{1} + \frac{1}{2} - \sqrt{3} - \sqrt{3}   simplifici prima fractie cu 2 si o sa-ti dea  \frac{5}{2}  si radicalii se aduna si e2 \sqrt{3}
b= \frac{5}{2} - 2 \sqrt{3}    

Mg = \sqrt{a*b}
Mg= \sqrt{9 *(5 - 4 \sqrt{3})}
Mg= \sqrt{45-36 \sqrt{3} }

Nu stiu cat de bine e...

cum de b = b= 5/2 - 2rad.3 ?
Stai ca iti scriu in fractie la raspuns.
Okay ! Multumesc
Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-24T16:08:32+03:00