Răspunsuri

2014-06-21T17:51:34+03:00
-Uite cum fac eu :
  Fabula este specie a genului epic,in versuri sau in proza,care prezinta cu ajutorul animalelor,plantelor,defecte umane,satirizandu-le,cu scopul de a le indrepta.
  Opera literara ”.....” are personaje animale:........care participa la actiune.Personajele prezinta doua tipuri umane: ....... tipul omului.......iar ........ tipul omului........ .
  Un alt argument este structura operei care prezinta povestea propriu-zisa a ....... si morala care este implicita(dedusa de noi) sau explicita(afirmata de narator) referindu-se la ............. (cu exemplu din text) .
  Daca vrei sa detaliezi poti spune ca personajele sunt personificate (cu exemplu din text), ca modurile de expunere fiind naratiunea si dialogul.
  In concluzie opera literara ”........”este fabula deoarece prezinta povestea alegorica a unor animale ce reprezinta de fapt tipuri umane,a caror defecte se pot indrepta .
Sper ca te-am ajutat ! Succes !
2 3 2
2014-06-21T18:33:37+03:00
In opinia mea, in fabula " " , autorul critica defecte umane cu scopul de a le indrepta, prin intermediul unor personaje. In primul rand, naratiunea este alegorica. (Rezumat) In al doilea rand, personajele sunt animale personificate si ilustreaza doua tipologii umane. ( personajul X reprezinta "omul cel bun", pesronajul Y pe cel rau, spui ce reprezinta in viata reala fiecare dintre ele) Asadar, mesajul textului este...
2 3 2