Răspunsuri

2014-06-21T21:11:25+03:00
Nici eu nu fac meditatii , mi se pare o prostie sa faci meditatie la romana unde doar trebuie sa inveti , deci nu te speria , poti si fara .
La opinia mesajului incepi cu : In opinia mea autorul semplifica faptul ca ... in deplina comuniune a omului cu ... , chestii dastea trebuie sa ii aburesti , retii tema poeziei , te uiti peste figurile de stil ce vrea autorul sa arate prin ele , care sunt sentimentele pe care le exprima .
Apoi trebuie sa sustii 2 argumente pentru ce ai scris in primul paragraf , tot asa abureli din text ,exemple , citate . ( Iti dau un sfat , cei care corecteaza nu au in barem opinia ta , fiindca fiecare o are diferita ci conteaza aceste introduceri , in opinia mea , in primul rand , intelegi ?

Bun , acum semnificatia titlului .
In inceput poti spune ca : Consider ca titlul este adecvat continutului textual si reprezinta pentru cititor cheia interpretarii discursului poetic .
De cele mai multe ori ti se da pastel ca urmare in urmatorul paragraf scri :
Titlul "x" este transparent , deoarece acesta arata faptul ca textul este o poezie descriptiva de tip pastel care are ca tema "ce este vorba in text frumusetea naturii / un colt din natura "
Apoi iei fiecare strofa in parte si analizezi figurile de stil , imaginile artistice dand exemple din text . ( Inca un sfat si aici trebuie sa ii aburesti gen : Metaforele picturale (x , y , z) traduc vibratiile nuptiale ale momentului crepuscular al trecerii de la zi la noapte . ( DECI ADAUGI CUVINTE FARA ROST , dar frumoase sa umplii propozitia , sa o improspatezi ) Bafta la examen , sper sa intram toti unde ne dorim !