Răspunsuri

2014-06-21T01:09:54+03:00
 -6^{-8} =  \frac{1}{ -6^{8} } iar daca e impartire inmultim cu rasturnata si isi vine:
 -6^{8}*(- 6)^{8}+ (-6)^{16}=  6^{8}*6^{8}+6^{16} = 6^{16}+6^{16} = 2*6^{16}

:-? vezi daca e corect :o3
1 5 1
Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-21T01:14:22+03:00
(-6)⁸ :(-6)⁻⁸+(-6)¹⁶= 0+(-6)¹⁶= (-6)¹⁶= 6¹⁶
la raspunsuri e 0
Vezi daca ai scris asta cum trebuie... :-s Un semn schimbat si s-a dus tot.
in carte la raspunsuri e 0 si am scris bine,sigur
:-?? nu stiu, eu sunt sigura de raspunsul meu :o3
nu mereu sunt bune raspunsurile de la spate...