Răspunsuri

2014-06-20T15:48:22+03:00
              Basmul este o creatie de mare intindere care prezinta lupta dintre bine si rau,terminata mereu cu triumful binelui,la actiune participa personaje si elemente reale si supranaturale.
             Fragmentul citat ".........." scris de "......" este un basm deoarce intruneste cateva dintre caracteristicile acestei specii literare.
         Una dintre aceste caracteristici o constituie prezenta formulei tipice initale "A fost odata ca niciodata...."(altele) care ne introduce in lumea fantastica a basmului.Timpul si locul nu sunt bine determinate.Astfel,actiunea se petrece "odata ca niciodata,la curtea unui imparat...".
         O alta caracteristica ce demonstraza aparteneta la basm o constituie prezenta cifrei magice (3,7,12).Astfel,(exemple din text)
         Ca in orice basm eroul are de trecut probe al caror grad de dificultate creste si are de facut o calatorie initiatica care are ca menire sa il maturizeze si sa il pregateasca pentru urmatoarea domnie.
         Faptele reale se impletesc cu cele fantastice....exemple.....foarte important
      Conform celor argumentate anterior,fragmentul citat este un basm in care sunt relatate........

Scurt si cuprinzator.
este plan de argumentare nu sa iti exprimi opinia,am demonstrat ca textul citat este un basm,nu mi-am exprimat opinia cu privire la textul citat
Da , am spus că nu te contrazic ! ! ! Dar formularea cu definiţie , ipoteză , 2 sau mai multe argumente , concluzie este mai pertinentă ! Am experimentat asta la simularea naţională . . .
eu am scris fara si am avut aproape puntaj maxim,acum nu stiu profa ta a a spun cand scrie sa argumentam ca apartine unei specii literare sa adaugam si Este bine cunoscut faptul ca,in primul rand,Nu in ultimul rand si De buna seama ca,In concluzie se poate afirma ca?
:)) Frate , nu stau să mă contrazic cu tine .
Am pus o intrebare nu te-am contrazis